Appartement keuken impressie
Appartement keuken impressie

Appartementen

Duurzaam en leefbaar

Alle appartementen hebben een tijdloze uitstraling met alle moderne technieken en hedendaagse duurzaamheidseisen. Een toekomstbestendig gebouw dat aansluit op de persoonlijke behoeften is het eindresultaat.

Ban Towers met een hoogte van maar liefst 45 meter biedt door de  unieke ligging en uitstraling een spectaculair uitzicht over Amstelveen. De appartementen zijn in verschillende grootten en typologieën verdeeld over diverse woonlagen.

Elk appartement heeft iets unieks. Van een privé tuin in de binnentuin tot een riant dakterras. Én de royale buitenruimtes zijn uitermate geschikt  om eindeloos te genieten van zon, licht en ruimte.

 

De verschillende dakterrassen, groene gevels en binnentuinen geven Ban Towers de gewilde internationale uitstraling. En de indeling van de appartementen is net zo levendig als de buitenkant: ieder appartement heeft leuke hoeken en plekken die net even anders zijn. Wat ook verschilt is het aantal appartementen per verdieping en de grootte van de appartementen van circa 40m2 tot ruim 90m2, waarvan een aanzienlijk deel in het betaalbare huursegment valt. Het maakt elk appartement uniek ook vanwege de zichtbare duurzaamheid in en rondom het appartement.

De kers op de taart is het (fiets)parkeren in de garage en de hoogwaardige afwerking van ieder appartement.