Bantowers fietsstraat
Bantowers fietsstraat mobiel

Beleving

Premium locatie

Wonen in Ban Towers combineert het beste van twee werelden: de dynamiek van de stad en de rust van het groene buitengebied. Ban Towers is de verbinding tussen het buitengebied en de omliggende woonwijken in Amstelveen. Het ontwerp van het gebouw met de binnen- en daktuinen zorgt voor een optimale lichtinval en een groene oase van rust rondom de appartementen.

Duurzaam

Het groene karakter van Ban Towers is zowel onzichtbaar als zichtbaar. De Ban Towers is nagenoeg energieneutraal waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste duurzaamheidstechnieken. De zichtbare duurzaamheid van groene daken, zonnepanelen en de plantrijke binnentuin complementeren de beleving van duurzaam wonen.

Comfortabel wonen

Heerlijk wonen is de standaard in Ban Towers. Heb je behoefte aan groen wonen aan de royale binnentuin? Of heb je liever de internationale allure van hoogstedelijk wonen? Dan is één van de ‘top-floor’ appartementen misschien meer iets voor je. De ruime, slim ingedeelde appartementen zorgen voor een woonbeleving die past bij genieten op niveau.

Commerciële ruimte

Op de begane grond van Ban Towers worden diverse voorzieningen gerealiseerd, die zorgen voor levendigheid aan de straatzijde. Denk daarbij aan een atelier, kantoor, koffietent etc.

Wooncomfort
Wooncomfort The Ban Towers Amstelveen
The Ban Towers Amstelveen
Ruimte voor recreëren