Locatie Bantowers
Locatie Bantowers

De locatie

De unieke ligging van Ban Towers op de meest zuidelijke punt van bedrijventerrein Legmeer is uitzonderlijk met een spectaculair uitzicht over Amstelveen en het groene buitengebied. Ban Towers biedt straks een combinatie van rust en levendigheid, het inspireert en geeft energie. Het is een ideale uitvalsbasis voor openbaar vervoer, sporten, werken en recreëren.

Legmeer zal zich in de komende jaren transformeren van werkgebied naar levendig woon-werkgebied met een grote diversiteit aan gebouwen en gebruikers en verschillende eigen voorzieningen verspreid over het gebied.

Daarnaast zijn er volop faciliteiten in de omgeving voor bijvoorbeeld de dagelijkse boodschappen. En voor uitgebreid winkelen is het Stadshart van Amstelveen de aangewezen plek. En vergeet daarbij niet alle hippe restaurants en cafés in het Stadshart en het Oude Dorp van Amstelveen met alle ruimte voor samenkomen en ontmoeten.

En voor sportievelingen is wonen in Ban Towers perfect met het Amsterdamse Bos, de Amstel en het Groengebied Amstelland om de hoek.